Τα Νέα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Τα Νέα": 03/12/06

Ένα εκατομμύριο Ευρωπαίοι περιμένουν να αγοράσουν σπίτια σε οργανωμένα συγκροτήματα

Αναμένεται έκρηξη στις παραθεριστικές κατοικίες - αλλάζει το χωροταξικό σχέδιο οργανωμένης δόμησης. Κλειδί το σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού που προωθεί η κυβέρνηση με ορίζοντα το 2013 και εκχωρεί για εκμετάλλευση τα ωραιότερα «φιλέτα» της χώρας

Read more
 

Πρώτο Θέμα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα": 19/11/06

της Μαριάννας Τζαννέ

Μαζί με τον Πιερ Χαραλαμπίδη ίδρυσαν την Dolphin Capital Partners, χτύπησε φλέβα χρυσού στο real estate, ανακάτεψε την τράπουλα στην αγορά εξοχικών καταλυμάτων και τώρα βάζει βάζει στόχο ένα επενδυτικό σχήμα "που θα διαχειρίζεται -όπως λέει- πολλά δισ. ευρώ".

Read more
 

Ελεύθερος Τύπος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος": 11/11/06

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε σταυροδρόμι: ή θα προχωρήσει με οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη ή θα παραμείνει στο άναρχο παρελθόν" δήλωσε στον "Ε.Τ." ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτής της Dolphin Capital Investors μαζί με τον κ. Πιερ Χαραλαμπίδη.

Read more
 

Κεφάλαιο

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Κεφάλαιο": 23/10/06

του Νίκου Χρυσικόπουλου

Με οδηγό το δελφίνι, το ιερό ζώο του Ποσειδώνα, δύο Κύπριοι επιχειρηματίες με πολυετή εμπειρία σε επενδύσεις στον κλάδο του real estate και στενούς δεσμούς με την Ελλάδα, οι Μίλτος Καμπουρίδης και Πιέρ Χαραλαμπίδης, επιδιώκουν να αλλάξουν το χάρτη των τουριστικών επενδύσεων στη ΝA Ευρώπη και την Ελλάδα μέσω της Dolphin Capital Investors

Read more
 

Το Βήμα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα": 20/10/06

του Τ. Μαντικίδη

Ενεργοποιούνται διεθνή κεφάλαια για επενδύσεις σε παραθεριστικές κατοικίες

Η χώρα μας μπορεί να εμφανίζεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ στον τομέα των άμεσων ξένων επενδύσεων, όμως αν ξεπεραστούν θεσμικά κυρίως προβλήματα (όπως το χωροταξικό) τότε μπορεί να γίνει "μπουμ" στην αγορά παραθεριστικών ακινήτων.

Read more
 

Φιλελεύθερος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος": 08/10/06

Ο όμιλος Dolphin Capital Partners ανακοίνωσε την άυξηση του μετοχικού κεφαλαίο της Dolphin Capital Investors Limited (DCI), εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (ΑΙΜ), κατά 300 εκατ. ευρώ. Η DCI επικεντρώνεται αποκλειστικά σε επενδύσεις σε οργανωμένα συγκροτήματα παραθεριστικών κατοικιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (κυρίως στην Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Τουρκία).

Read more
 

ΚτΕ

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή": 07/10/06

του Χρήστου Ν. Κώνστα

Μόλις 8 ημέρες χρειάσθηκε η Dolphin Capital Investors Ltd (DCI) για να αντλήσει 300 εκατ. ευρώ από την κεφαλαιαγορά του Λονδίνου, με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσει στην αγορά παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Κροατία και την Τουρκία...

Read more
 

Euro2day.gr

Δημοσιεύθηκε στο "euro2day.gr": 04/10/06

του Σάββα Ν. Αθανασίου

O όμιλος Dolphin Capital Partners ανακοινώνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 300 εκατ. ευρώ της Dolphin Capital Investors Limited (”DCI”), η οποία αποτελεί το πρώτο επενδυτικό σχήμα που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε επενδύσεις σε οργανωμένα συγκροτήματα παραθεριστικών κατοικιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη (κυρίως σε Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Τουρκία).

Read more
 

Reporter.gr

Δημοσιεύθηκε στο Reporter.gr: 04/10/06

του Χρήστου Ν. Κώνστα

Μισό δισεκατομμύριο ευρώ αξίζει πλέον στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση!

Μεγάλες επιχειρηματικές, οικονομικές αλλά και... κοινωνικές διαστάσεις παίρνει η εκπληκτική επιτυχία μιας ελληνικής εταιρείας Real Estate να αντλήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 300 εκατομμύρια ευρώ από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Read more
 

Κέρδος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Κέρδος": 15/09/06

της Στεφανίας Σούκη

Συμμετοχή σε πέντε σχεδιαζόμενες τουριστικές επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ για τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με ηχηρά ονόματα, προωθεί η Dolphin Capital Investors Ltd (DCI), σχεδιάζοντας και τη διείσδυσή της στις αγορές τις Τουρκίας και της Κροατίας. Η DCI, επενδυτική εταιρεία ακινήτων εισηγμένη στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεννοήσεως με τον όμιλο Ικτίνος Ελλάς για την από κοινού υλοποίηση επένδυσης σε 2.000 στρέμματα στην Κρήτη.

Read more
 

Euro2day.gr

Δημοσιεύθηκε στο "euro2day.gr": 14/09/06

Πλειοψηφική συμμετοχή στην Ικτίνος Τεχνική Τουριστική (θυγατρική κατά 78% της Ικτίνος), αποκτά η Dolphin Capital Investors (εισηγμένη στην αγορά ΑΙΜ του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου), ύστερα από το μνημόνιο συνεννοήσεως που υπέγραψαν στις 13/9 οι Ικτίνος και Dolphin Capital Investors.

Read more
 

Το Βήμα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Το Βήμα": 08/01/06

της Τόνιας Τσακίρη

Τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να είναι ακόμη παρθένα αλλά ο τζίρος της μπορεί να ξεπεράσει τα 100 δισ. ευρώ από τους αλλοδαπούς που επιθυμούν να αγοράσουν εξοχική κατοικία στη χώρα μας, στοχεύει να εκμεταλλευθεί η Dolphin Capital Investors Ltd (DCI).

Read more