Τα Νέα

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Τα Νέα": 13/05/10

Το πρώτο Amanresort με κατοικίες στην Ευρώπη, παραθαλάσσια υπερπολυτελή εξοχικά, αλλά και γήπεδα γκολφ 18 οπών, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το συγκρότημα Porto Heli Collection, τα έργα κατασκευής του οποίου άρχισαν πρόσφατα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Read more
 

Capital.gr

Δημοσιεύθηκε στο "Capital.gr": 12/05/10

της Έφης Καραγεωργίου

Επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και τουριστικών κατοικιών έχει προγραμματίσει η Dolphin Capital Investors, σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Βοιωτία και Κέα.

Read more
 

Η Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η Καθημερινή": 12/05/10

του Σταθη Κουσουνη

Το πρώτο ξενοδοχείο του επενδυτικού προγράμματος Τhe Porto Helli Collection, ύψους 300 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί ο Ομιλος Dolphin Capital Investors στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας σε ιδιόκτητη έκταση 3.740.000 τ. μ., θα λειτουργήσει το 2012.

Read more
 

ΚΕΡΔΟΣ

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Κέρδος": 12/05/10

του Στεφανιας Σουκη

Στα 250 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα κεφάλαια που έχει επενδύσει συνολικά την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα η Dolphin Capital Investors και έχουν διατεθεί σε αγορές γης, σχεδιασμό, μελέτες, αδειοδοτήσεις και προκαταρκτικές εργασίες. Η εταιρεία για τα δύο πιο ώριμα προς υλοποίηση έργα σε Ελλάδα και Κύπρο έχει εξασφαλισμένη τραπεζική χρηματοδότηση συνολικού ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Read more