Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή": 18/12/11

του Στάθη Κουσούνη

Αίρεται μια σειρά από εμπόδια που προκαλούσαν καθυστερήσεις ετών στην υλοποίηση μεγάλων τουριστικών επενδύσεων στον ελληνικό προορισμό.

Read more
 

Ισοτιμία

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ισοτιμία": 23/07/11

«Χρειάζεται να τονώσουμε την οικονομία με νέα ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενίσχυση του ΑΕΠ της χώρας με μακροπρόθεσμο στόχο» για να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Μίλτο Καμπουρίδη, Managing Partner της Dolphin Capital.

Read more
 

Real News

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Real News": 23/04/11

της Μαίρης Ι. Παπακωνσταντίνου

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και οι εργασίες για την ολοκλήρωση του πρώτου ευρωπαϊκού Aman Resort στη χώρα μας, υπό την επίβλεψη του Μίλτου Καμπουρίδη, επικεφαλής της Dolphin Capital, γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Read more
 

Κέρδος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Κέρδος": 06/04/11

της Στεφανιας Σουκη

Ένας ακόμη πολυτελής τουριστικός προορισμός στην Πελοπόννησο, μετά το "Costa Navarino", θα κάνει το ντεμπούτο του σε έναν χρόνο από σήμερα. Πρόκειται για το πρώτο Aman Resort με κατοικίες στο "Porto Heli Collection" του ομίλου Dolphin Capital Investors.

Read more
 

Η Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "H Καθημερινή": 05/04/11

Στην τελική ευθεία εισέρχεται μια από τις επενδύσεις της εταιρείας Dolphin Capital Investors Limited (DCI) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα αυτή στο Πόρτο Χέλι.

Read more
 

Φιλελεύθερος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος": 01/04/11

της Νταϊανας Αζα

Λατρεύω τα ταξίδια. Θέλω να επισκεφθώ κάθε γωνιά του πλανήτη. Το μέρος που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο είναι η Ανταρκτική. Μέσα στα κατάλευκα τοπία ανέγγιχτης φύσης κρύβει μια μοναδικότητα, που ελάχιστοι έχουν καταφέρει να δουν. Το ταξίδι που θα μου μείνει αξέχαστο είναι ο μήνας του μέλιτος, στα Ιμαλάια.

Read more
 

Ισοτιμία

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ισοτιμία": 31/03/11

Η Ελλάδα θα πρέπει να σπάσει το ταμπού γύρω από την πώληση γης εάν θέλει να μειώσει το χρέος της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.

Read more
 

Η Καθημερινή

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η Καθημερινή": 31/03/11

«Η Ελλάδα θα πρέπει ίσως να σπάσει το ταμπού της για την πώληση δημόσιας γης, εάν θέλει να μειώσει το χρέος της», αναφέρει ο Μίλτος Καμπουρίδης, διευθύνων συνεργάτης της Dolphin Capital Partners, σε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Read more
 

In Business

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "In Business": 02/11

Όπως πολλά παιδιά με κλίση στις θετικές επιστήμες, έτσι και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ονειρευόταν πως μια ημέρα θα κατάφερνε να εργαστεί για τη NASA και, γιατί όχι, να... πατήσει και στη Σελήνη.

Read more
 

Κέρδος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Κέρδος" και στο "Capital.gr": 27/01/11

του Σάββα Ν. Αθανασίου

Η διάκριση Young Business Leader 2010 απονεμήθηκε στον Μίλτο Καμπουρίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της Dolphin Capital Investors

Read more
 

IN Business News

Δημοσιεύθηκε στο "In Business News": 24/01/11

Ως το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο που θα υπάρχει στην Ευρώπη χαρακτήρισε το Venus Rock ο διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital Investors Μίλτος Καμπουρίδης.

Read more