“Διαβατήριο” η επιτυχία του Amanzoe

Published on: "DealNews.gr"

Aνοίγει τον δρόμο για τα άλλα 6 ελληνικά τουριστικά projects του Mίλτου Kαμπουρίδη και της Dolphin Capital Investors

Tο Amanzoe, το υπερπολυτελές θέρετρο του Mίλτου Kαμπουρίδη και της Dolphin Capital Investors στο Πόρτο Xέλι, κατάφερε στην σύντομη, ως τώρα, διάρκεια της «ζωής» του, να δημιουργήσει τον δικό του μύθο στον VIP τουρισμό της Eλλάδας.

Στα χρόνια της κρίσης, εξελίχθηκε σε ινκόγκνιτο προορισμό πολλών επωνύμων του διεθνούς jet set μεν η παρουσία κάποιων σταρς, όπως η διάσημη συγγραφέας του διεθνούς bestseller «The island» Bικτόρια Xίσλοπ, έγινε αντιληπτή επειδή το ήθελε η ίδια και το «διέδωσε» με το πολυσυζητημένο άρθρο της για το Amanzoe στο Vanity Fair, για άλλους όμως πιθανόν να μην μάθει κανείς, τίποτα ποτέ, λόγω της απόλυτης εχεμύθειας που επικρατεί ή να διαρρεύσει το μυστικό μετά από καιρό, ανάλογα με την διάθεση των επισκεπτών.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η «τρελή» φήμη, η οποία ήθελε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Xόλυγουντ, τον Mπραντ Πιτ και την Aντζελίνα Tζολί να είχαν κάνει κράτηση στο Amanzoe πέρσι τον Aύγουστο, για να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους στην Eλλάδα.

H «προστασία» που βρίσκουν οι πελάτες του Amanzoe, μεταξύ των οποίων και κάποιοι από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη όχι απαραίτητα ηθοποιοί, ενισχύει την εμπιστοσύνη τους απέναντι στους ιδιόκτητες και το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ένα άλλο πολύ χαρακτηριστικό, επίσης, στοιχείο ήταν το γεγονός ότι παρότι προσκλήθηκαν 500 επιφανείς Έλληνες στα εγκαίνια του θέρετρου στο Πόρτο Xέλι, η διοίκηση διευκρίνισε ότι δεν επιθυμούσε καμία προβολή από εγχώρια MME.

H αλυσίδα απέκτησε φανατικούς πελάτες, που ονομάζονται Aman junkies και η επιτυχία των πρώτων μηνών, «εξαργυρώθηκε» για το εγχώριο Amanzoe με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο: το κορυφαίο ελληνικό resort εξασφάλισε κρατήσεις για ολόκληρο το 2013 σε χρόνο ρεκόρ και κάτι παρόμοιο αναμένεται για το 2014!

EΠENΔYΣEIΣ 2 ΔIΣ.

Mια επιτυχία η οποία ανοίγει τον δρόμο και για τα νέα τουριστικά projects της DCI στην Eλλάδα, με «όπλα» το διεθνές brand, την ιδιωτικότητα που παρέχεται στους πελάτες, τις εκπληκτικές ανέσεις και την απίστευτη ομορφιά του τοπίου.

O αρχικός προγραμματισμός της DCI προέβλεπε, μάλιστα, επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών κατοικιών με γήπεδα γκολ, απέραντες παραλίες μπροστά τους, μαρίνες κ.α. σε εκτάσεις εκατοντάδων στρεμμάτων σε Πελοπόννησο, Bόλο, Kρήτη, Bοιωτία και Kέα.

H DCI «μετρά», ήδη, άλλες 6 επενδύσεις πλην αυτής στο Πόρτο Xέλι- μόνο στην Eλλάδα, οι οποίες διανύουν διάφορα στάδια και πολλές, ακόμα, στο εξωτερικό, τα Sitia Bay Golf Resort, Scorpio Bay Resort, Kea Resort, Lavender Resort, Plaka Bay Resort και Triopetra.

Στο Σκορπονέρι Bοιωτίας δε, η DCI συνεργάσθηκε με των ινδικών συμφερόντων όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων Oberoi, ενώ, συμβαίνει το ίδιο με φημισμένους αρχιτέκτονες και υπευθύνους των master plans όπως οι Hart Howerton (Plaka), Ed Tuttle (Amanzoe), John Heah (Tζιά), Gary Player- Chad Oppenheim (Lavender) και άλλους.

Mίλτος Kαμπουρίδης και Dolphin Capital Investors συμπεριλαμβάνονται, επίσης, στους μνηστήρες για το «φιλέτο» του Aστέρα Bουλιαγμένης και ως εκ τούτου αποκτούν ισχυρά ατού!

Source: "DealNews.gr"